Bara en liten lapp..

3 06 2017

Hoj Hoj,

Bara en liten lapp kan få en alldeles varm och tårögd. Bokstäver som bildar dom finaste orden man kan tänka sig. Ord som betyder så oerhört mycket. Ord som gör att man vill färdas hem med ljusets hastighet. Hem till den lilla författarinnan som väntar därhemma. Krama om henne. Smeka hennes hår. Smeka henne på ryggen, så där som bara morfar gör, som hon säger.

Jag kom hem runt klockan 23:00 och hon var vaken och väntade på mig. Jag kokade lite kaffe och vi tog en fika ihop. Hon kröp upp i mitt knä och lutade sig tätt intill mig. Vilken känsla. Att kunna få vara denna trygghet utöver mamma och pappa. Att få den äran är det högsta man någonsin kan få. Satt en bra stund. Alldeles tysta. Bara vi två. Så mycket känslor. Inga andra tankar än dom till denna lilla tös. Hon som gör mig så varm och glad.

Vi kröp ner för att sova och du kunde inte sova sa du, men jag la min arm om dig, smekte ditt mjuka hår, smekte din mjuka kind och strax efter så sov Du min underbara lilla Nellie

 


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: