Återbruket

2 07 2017

Hoj Hoj,

Ja det har ju blivit modernt och flashigt med återbruk, så jag körde på samma stil med mitt gamla bakdäck. Den egentligen förklaringen är att jag blev tokig på att se hojen stå där på ett ”ben” och solen står som spön  i backen. Dom två hitintills varmaste och skönaste kvällarna kom ju i onsdags och torsdags. Onsdagen var nog ett strå vassare än torsdagens. Som gjort för en långtur efter gruvan. Men se det gick inte.

Det blev dyra läropengar med bakdäcket. Har beställt och beräknas komma på tisdag, men jag tvivlar starkt på det då inget hänt sedan jag la beställningen. Verktyget som är på väg från USA verkar också ta en jäkla tid. Lämnade Los Angeles den 28:e på fm, men det klart skeppas det med båt kan det ju ta tid. Betalade extra för att det skulle gå lite fortare, men allting är ju relativt. 19 dagar kvar innan vi åker så det närmar sig. Kommer inte verktyget inom någon vecka så chansar jag inte utan lämnar in hjulen för byta av däck. Jag fnulade lite på hur man får luft i ett monterat slanglöst däck utan att köra med ”spräng” metoden. Det fungerade perfekt. Lite förfining kommer att ske och visar det i video när jag monterar (om nu bara däcket och verktyget ville komma).

På eftermiddagen tog jag i alla fall en tur. Matade in Uppsala i GPS´n och valde kurvigaste vägen. Inga nya vägar mot vad jag kört, men valet av väg in till Uppsala var väl lite oväntat. Började med att åka i motsatt riktning mot Uppsala. Förstod sedan vilka vägar som skulle tas. Så skönt var det igen att ta en sväng efter allt skruvande med IKEA möbler.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: