Att leva lite mer…

8 07 2017

Hoj Hoj,

Såg en video från en kille som kör offroad. Han kallar sig Everide. Han la upp en video ”Why ride a motorcycle?” Jag har sett några andra där han tar upp passionen med att köra hoj. Jag känner igen mig så mycket i hans tankar. Friheten. Avkopplingen. Detta trots att man vet att man hela tiden måste vara 110% skärpt. Jag vet 110%, men man klarar det. Ens liv och ev passagerare hänger på det.

I filmen tar han upp vad många kanske tycker. Att köra hoj är helt vansinnigt på grund av riskerna att skadas allvarligt vid incidenter. Ja risken är betydligt större för allvarliga skador på en hoj och risken att helt enkelt dö är högre än i en bil, men jag är villig att ta den bara för att leva lite mer. Just det ni läste rätt ”Leva lite mer”. Det tycker jag säger en hel del om hur jag känner när jag kör hoj.

När jag ser en Youtube film från någon som kör, så känner jag frihetskänslan. Att sitta där på hojen. Jag känner vinden. Jag känner doften. Jag känner skiftningar i temperaturen. Jag känner att jag just då, just då lever lite mer. Att sedan kunna dela den med sin partner är en ynnest som jag tycker är underbar.

Ha de!


Åtgärder

Information

2 responses

8 07 2017
joebona

Mycket bra tankar du har min käre bror, jag känner samma sak men jag kollar sällan på filmer där dom åker, ger inte så mycket tycker jag. Men jag har ju också fördelen att kunna dela det med min älskade hustru. Fan brorsan vi är ju kungar. 🙂

8 07 2017
Runar

Tack bror. Visst är vi kungar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: