Nya sulorna är på

13 07 2017

Hoj Hoj,

Ja skam den som ger sig heter det ju. Jag var på däcken igen igår kväll. Nu med hårfön till hjälp och då gick det betydligt bättre. Mjukare däck. Verktyget, Banjo No Pinch, fungerade inte alls på bakhjulet då centrumhålet har en diameter som ett mindre avlopp. Framhjulet däremot gick det bättre, mend et är som alltid att det krävs en viss teknik och den får man definitivt inte meddetsamma. Kräver lite träning för att få det fungera fullt ut. På slutet blev det i alla fall däckjärn som fick användas.

Paketet jag fick var det första i beställningen och det hade troligen fastnat i tullen ett par dagar. Mike på firman skickade ut ett nytt och nu har jag fått meddelande att det också är på väg. Mejlade han hur vi ska hantera det och jag kommer att skicka tillbaka det. Han var intresserad hur det hade gått och jag mejlade att det inte fungerat alls på bakhjulet och han ville få lite mer info om det och han skulle undersöka om det fanns någon adapter för ändamålet. Jag tror inte det finns något direkt för det utan det närmaste man kan komma är adaptern för att balansera bakhjulet.

Idag tog jag hojen till gruvan. Tänk vilken skillnad det är med nya däck. Spelar ingen roll vilket märke bara dom är nya. Går så mjukt och fint. Dessa var betydligt tystare än dom förra och det är inte konstigt då dom förra hade grövre mönster. Svängde förbi Nifsta via Brottby – Ekskogen. Träffade Monica och hennes brukare. Därifrån upp till Älmsta för att kolla efter Jennifers plånbok. Någon vänlig själ hade lämnat in den på Bondens Glasskalas. Troligen tappad på väg därifrån, men nu är den hos Jennifer igen.

Mätarställning då jag la på dom var 5445 mil. Kul att se när det är dags att byta igen.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: