Förberedelser – I elfte timmen

20 07 2017

Hoj Hoj,

Ja nu drar det ihop sig riktigt. Förberedelserna är i full gång. Åkte hoj till gruvan idag och direkt ut till Nifsta och träffade spättan och Kalle. Peo, Palle och Ulf träffade jag också. Så fort jag stannat hojen och tagit av mig hjälmen kom två killar fram varav den ena körde en Honda Varadero. Han var intresserad av en BMW GSA och frågade vad jag tyckte. Svaret blev ju lite färgat, men faktum är att jag gillar den skarpt. Jag hade ju också lätt att jämföra med Varaderon då jag själv haft en sådan. Jag lät han provsitta och jag tror att mitt säljsnack gick igenom och att det blir en BMW ägare till.

Det var många fina bilar där idag. Den som fångade mig mest var en Chevrolet Bel Air 1957. Jag tycker dom är skitsnygga. Inte sådär jätte blaffiga utan en alldeles lagom jänkare. Skulle inte ha emot att äga en sådan skönhet. Skulle jag bli så där onödigt rik, så skulle jag se till att mitt namn står på registreringspapperen.

Sen åkte jag hem och tvättade hojen så den är redo inför semestern. Alltid skönt att i alla fall starta med en ren hoj. Stöter man sedan på en regnskur så blir det skitigt igen. Små fina högar låg det framme som indikerade på att något skall ske. Dags att plocka ner laddare och kablar i tankväskan. USB cigg kontakt. En har jag sitter på hojen hela tiden för laddning av iFånen. En Sony Ericsson ska med också med Telia kontantkort. Bra att ha om man tänkt ringa i dom övre delarna av landet.

Så får det bli. Nu skall jag plocka ihop lite grejer till tankväskan.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: