Flashback

30 09 2017

Hoj Hoj,

Ikväll fick jag en flashback. Hamnade i Burträsk. Vi var ut i eftermiddags och plockade svamp. Inköp av formfranska, grädde och ost. Inte vilken ost som helst som får blanda sig med kantarellerna. Nä det ska vara ostarnas ost. Västerbottenost.

Monica förvällde kantarellerna och gjorde i ordning stuvningen. Bredde några brödskivor. Jag skar några skivor Västerbottenost. Kunde inte hålla mig utan måste bara smaka på osten. Så fort den landade på tungan for jag tillbaka till sommarens tur. Burträsk. Vi satt där inne igen. Vid fabriken och åt en västerbottenpaj. Utanför regnade det. Kaffet tog slut. Dom kom in med nytt. Den guidade turen skull just starta. Vi hade det gott ändå. Det var ju semester. Vi fortsatte igen. Regnade fortfarande. På väg mot Örnsköldsvik. En Adventure dök upp och hängde med en stund. Kändes lite vemodigt när man riktat varselljusen söderut igen. Dom sista milen kvar bara på sommarens Adventure.

Ha de!


Åtgärder

Information

Ett svar

30 09 2017
joebona

Därifrån är ju morsan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: