Den digitala resan har börjat.

8 10 2017

Hoj Hoj,

Stabilt väder. Fel läge. Såna här dagar så har man ju ändå lite att pyssla med som inte kräver utomhusaktivitet. Jag har ju en digital resa igen att börja planera. Nästa sommar kommer vi att satsa mer på norra delen. 2 dagsturer nedåt och sedan vänder vi varseljusen norrut. Nordkap är ett ställe jag vill besöka. Så kul ändå att sitta och planera med den digitala kartan framför sig, boken Nya Upplev Sverige och MC-kartan i pappersformat. Synd bara att den senaste är från 2007. Det har ju hänt en hel del under åren. Vägar som till och med bytt betäckning. Kan uppstå förvirring när man tittar på den och jämför med GPS´n.

Med dessa ”verktyg” kan man verkligen uppleva Sverige och hitta fina ställen utöver dom ställen som bara dyker upp längs vägen. Jag är helt övertygad om att det finns kolossalt fina ställen även utanför Sverige, men Sverige är ju så nära och så enkelt. Det finns ju typ utanför huset. Sverige kartan jag gjort med dom ställen vi varit på vittnar om att väldigt mycket av Sverige har vi sett, men det finns hur mycket som helst kvar. Synd bara att man inte kan åka längs med Norska gränsen och norrut i Sverige eller i Norge för den delen.

Så dyker sådana här vyer upp som till höger. Man måste bara stanna upp och ta ett kort. Suga i sig av intrycken.

Jag längtar tillbaka. Jag längtar till nästa. Jag längtar…….

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: