Känns hoppfullt

20 01 2018

Hoj Hoj,

Det känns som det börjar att ordna upp sig. Jag var in till Norrtälje idag och rensade barret. Spretar inte längre åt alla håll och kanter. Lite ovanligt. Svängde in till Flygfyren för att lägga vantarna på nya Allt om MC. Del två av Lofoten reportaget skulle komma iden. Vi kommer ju bland annat att åka dit i sommar så det är ju kul att läsa och kanske få några extra tips. Det gick inget vidare då den ännu inte letat sig upp till vår ”nordliga” breddgrader. Får väl kila in på pressbyrån i Tokholm på lunchen på måndag och greppa ett ex.

På väg ut från Flygis så dängde solen till mig i ansiktet. Vilken värme. Känslan återkom. Ett uppvaknande om den kommande våren. Riktigt skönt kändes det. När jag kom hem så visade termometern på altanen +15 grader. Nu stod den visserligen i solen, men vem vill inte vara där. Den andra termometern som var i skuggan visade noll gradigt. Så najs. Snart så. Jag räknar kallt med att det är max 2 månader kvar till säsongen börjar. Hög tid snart att kolla camping utrustningen. Funderar på att i början av Maj dra till Norge på några dagar. Under förutsättning att det fungerar att tälta.

Ha de!


Åtgärder

Information

Ett svar

20 01 2018
Daniel Dahlgren

Ja nu börjar det rycka i gasarmen igen. Dags att kolla utrustningen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: