Ibland blir man galen.

29 01 2018

Hoj Hoj,

Det har väl inte undgått någon vad jag pysslar med dom senaste dagarna / veckan. Samma fel visar sig ännu trots bytt bromsljuskontakt. Med min vanliga tur så kan jag ge mig fasen på att den nya är också paj och det har gjort att jag rivit en massa onödiga saker för att leta felet.

Ytterligare än kontakt på väg. Nu med lika nummer som på originalet. Bara hålla tummarna för den nya. För övrigt tycker jag att jag kollat alla tänkbara möjligheter, men det är mycket grejer på ett spett.

Snart blir det ju i alla fall varmt och skönt igen, så då kan han lika gärna få stå. Då finns det bättre och mycket trevligare fordon att tillgå.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: