En dag som denna.

24 02 2018

Hoj Hoj,

Idag kom ett lass igen. 10 kbm närmare bestämt. Lite bökigare nu att stapla då en del förarbeten kräva innan man kan börja. Jag hade ju ved kvar av förra lasset och snö som smält och blivit till is ligger ju i gropar på presenningen. Ett jäkla slit att få bort dom och en del av presenningen som frusit fast i backen. Tur man har lite medel att ta bort snö och is med.

Plockade undan så mycket i alla fall att den nya veden kunde täckas med en annan presenning. Ingen brådska ännu att få förbifart Tomtebovägen klar. Det verkar dröja innan hojen kommer ut. Jag tar ett ryck varje dag så brukar det gå ganska bra. När ryggen säger ifrån så är det bara att ta en paus. Idag passade jag på att gå in och gulla lite med Nino som var här över dagen när ryggen kändes av. Vill ju inte få ryggskott igen. Räckte med den gången under semestern. Nino och jag låg i soffan och myste en stund. Jag gick upp för att fika och efter en stund kom Nino fram till mig. Ville visa mig något i rummet. Jag följde efter och han pekade på soffan.
— Ska jag lägga mig tycker du, frågade jag
Han nickade. Jag la mig igen och han kom och ville upp igen. Så mysigt och allt det onda bara försvann.

Nu har jag just nattat en liten prinsessa. Våran lilla nattgäst som kommer lite då och då. Så skönt att höra henne snusa bredvid sig. Så skönt att i alla fall ha några barnbarn på nära håll. Saknar dom som är längre bort.

Ha de!

 

 


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: