Lördags morgon.

3 03 2018

Hoj Hoj,

Ja morgon och morgon kanske är att ta i, men Lördag är det i alla fall. Det kan ingen säga något om. Tänt en lägereld och tempen börjar så sakteliga stiga. 11+ grader var vinterns lägsta inomhustemperatur. Man härdar sig inför sommarens tältsemester i Norge. Hoppas givetvis att detta ska vara helt onödigt, men det gäller att inte chansa.

Jag måste erkänna att jag är helt fenomenal på att få saker och ting inte gjorda 🙂
Förstå mig rätt nu. Jag får saker gjorde, men absolut inte dom saker det var tänkt att jag skulle göra från början. Nyss hamnade jag i ett av köksskåpen. Ingen som helst aning varför jag ens hamnade där. Det hade jag redan glömt. Där hittade jag två burkar med premium skinn och lädervax. Båda var i brukbart skick, det vill säga inte torkade. Kom då på att hojstövlarna skulle behöva rengöras och smörjas in. Rengjorde dom och läste en GoreTex märkning på dom. GoreTex spray hade jag sett någonstans. Iväg och letade efter den. Hittade den till slut i samma skåp som skinn/läder vaxet var. Det låg även en termometer där med ett batteri som var slut. Kunde va kul att få igång den. Termometer och GoreTex flaskan ner från skåpet. Undersökte batteri typ och gick till lådan med batterier. Såg ni: Lådan med batterier. Bara en sån sak alla batterier på ett och samma ställe. I lådan hittade jag även en tång. Tog batterierna och tången. Gick och hämtade en glasklar trasig glödlampa jag plockat från tvättstugan. Började pilla bort den svarta isoleringen i botten på lampan för att få upp det och ut med glödtråden. Tänkte bygga ett litet eget tillslutet system med växter och jord. Fick ut innanmätet på lampan och la den åt sidan för nu behöver jag lite små stenar, lite sand och lite jord och några pytte små växter.

Nästan två timmar senare står jag åter igen framför mina hojstövlar och börjar rengöra dom. Fortfarande ingen aning om varför jag överhuvudtaget hamnade i skåpet med vax och GoreTex spray. Jag kan i alla fall meddela att tempen nu är upp i 16+ grader.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: