Grilla korv vid Sandbanken

10 03 2018

Hoj Hoj,

Jag tyckte det var dags att samla ihop barnaskaran igen för lite korvgrillning nere vid sjön. Vädret var skapligt. Någon grad kallt, men flera tyckte det blev lite kallt på slutet. Underställ och hojbyxor höll kylan ute för min del i alla fall. Några vedträn från högen fick bli glöd. Grillplatsen var nog inte riktigt anpassad för att elda med ved. Ett svetsat galler ovanför något som linkade en wokpanna, vilket gjorde att det var ganska tajt mellan galler och botten på ”wokpannan” och veden  fick ligga ner. Men va fasen det fungerade i alla fall. Fint att det finns någon möjlighet och att den inte var slagen i spillror.

Det tog en stund då det var lite svårt att få fyr på pinnarna. När man eldar med ved vill man ju hest stapla veden för att få en bra brasa och sedan en fin glöd. Fast man har ju eldat en del så det blev grillglöd till slut. Under tiden så åkte kidsen pulka. Tänk att kaffe smakar så gott utomhus. Förutsättningen är ju också den bästa med äkta kaffe.

Till slut så fick korvarna färg och vi käkade korv drack kaffe och varm choklad. Riktigt gott var det. Tyvärr så hade inte alla möjlighet att komma, men till sommaren ska jag försöka få ihop alla till ett knytkalas runt midsommar. Skulle vara så kul att träffas allihopa. Det skulle bli 28 stycken om jag inte missat någon.

Det blev en mysig dag nere vid sjön. Fortsatte med grillade kotletter och pommes på kvällen.

Tack alla som hade möjlighet att komma idag. Nästa år kör vi igen 🙂

Ha de!


Åtgärder

Information

Ett svar

10 03 2018
joebona

Låter som en riktigt trevlig dag. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: