Nöjd med dagen.

17 03 2018

Ho Hoj,

Jag kan inte säga annat än att jag är verkligen nöjd med dagen. Underbart väder och fick så mycket gjort. Ursprungliga planen var väl egentligen ”bara” att röja garaget från skräp. Det fanns mängder av det också. Det blev några vändor till återvinningen, men så bra det blev. Mycket plats över. Nu är det bara andra halvan av garaget som behöver rensas upp.

Inte så mycket som ska kastas utan bara plockas i ordning lite. Erkänner att jag är dålig på det. Jag hittar på så förbaskat mycket under tiden jag plockar, så det tar sån jäkla tid. När garaget var rensat igen så gick jag på veden och började köra in lite ved. Förbifart Tomtebovägen börjar bli rätt hett nu. När jag stod där och lastade kärran så värmde solen så jäkla gott. Det började spritta i hojtarmen direkt.

Tänkte fortsätta imorgon, men kärra efter kärra kördes in och när jag tänkte avbryta såg jag att jag var nästan klar med förbifart Tomtebovägen. Jag tog resten också och nu är den klar. Mycket packad snö och is tyvärr så 4 kilo salt strödde jag ut direkt. Det är nu egentligen bara detta som hindrar mig från att ta mig ut med hojen. 8 – nu så ångar lite att jag inte köpte kalciumklorid istället för gatusalt. Kalciumkloriden kunde jag ha på även när det var en bit under 10 – , men med gatusaltet vet jag inte riktigt. Testar och går ut i alla fall och lägger på 4 kilo till. Det kan ju fungera. Granngården var öppen imorgon också, så jag kanske investerar i lite kalciumklorid. Varför frångå ett vinnande koncept?

Det skulle ju bli plusgrader i morgon också och det skulle ju vara najs att kunna ta ut hojen, även om det bara blir en liten sväng. Barometern har visserligen sjunkit, men fortfarande långt över normala lufttrycket. Det kan ju inte vara så illa att det inte blir någon hojtur innan April. I så fall är det verkligen sent för första turen.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: