Väntar på våren….

30 03 2018

Hoj Hoj,

Jag väntar på våren. Idag var det faktiskt 10+ grader ett tag, men det kändes kallt ändå. Konstigt. Tänkte eventuellt ta en tur med hojen sedan veden blev upplockad, men kändes inte så rart trots att jag plockade med veden och höll mig skapligt varm. Den blev i alla fall upplockad. Jennifer var ner och kastade lite ”kubb” också så det gick rätt fort. Startade själv rätt tidigt på förmiddagen. Nu är det bara lite som ligger begravt i snö och is som ska bort, så jag hoppas på värme framöver. Tänkte göra plats i garaget sedan för Passaten. Mår inte bra av att stå på gräset utan presenning under. Bara plocka ordning lite i garaget så ska det går bra. Jag har ju haft 3 bilar i garaget en gång.

Imponerad av Infotainment systemet och Sygic Car Navigation för 576 kronor och till Android förstås. Finns även till skrutten, men med en Android så får du hela telefonen i displayen. Så mycket mer info mot en traditionell GPS navigering. Trafik info i realtid. Välj kartor över hela världen. Bensinpriser på olika bensinmackar i närheten i displayen. Närliggande parkeringsplatser och priser. 3D karta. Möjlighet att lägga in en GPX rutt och mycket mycket mer. Med ett infotainment system och detta navigeringssystem så är en Garmin, TomTom helt överflödiga och helt utklassade.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: