Vilka dagar…

7 05 2018

Hoj Hoj,

Vilka dagar vi har haft. Solen har stått som spön i backen. Bara att gå ut och suga i sig. Helgen som nyss passerat var lite magisk. En sovgäst förstås över helgen. Otålig att få ge mig paketet som hon suttit och knåpat med under fredagen i förskolan. Ett mycket fint halsband blev det. Som present fick jag kolgrillen jag gått och sneglat på. Hopmonterad och klar dessutom. Det blev givetvis premiär på lördagskvällen. Det tar en stund att lära sig en ny grill. Insåg att den slukar lite extra kol mot den förra, men vilken glödbädd det blev. Riktiga gjutjärnsgaller att lägga köttet på. Stabila grejer.

På söndagen tog vi en tur upp till Grisslehamn. Kaffe och knäckebröd med. Rökt makrill hos Buhres fisk. Vi slog oss ner på en bänk och njöt av fisken och sommaren som äntligen kommit. Tänk så gott det är med fisk från en fiskbod. Vi satt ett bra tag och bara var typ. Det är vi superbra på. Ingen stress, ingen jäkt. Ingen tid att passa. Tankarna flög förstås iväg att så här skulle vi jämt ha det. Inga ekorrhjul som väntar. Bara göra sånt man vill.

Vi fortsatte så småningom in till Uppsala för att hälsa på Lina, Robin och Ellen. Grabbarna var inte hemma. Vi tog en fika och pratade om ditten och datten. Snart var det dags att rulla på hemåt igen. Det var fortfarande 22 grader varm då vi rulla de hemåt i 18 tiden.

Idag var jag ut på lunchen för den vanliga lunchpromenaden. Fångade en tjej med kameran som stod och filosoferade på en bro. En fin sommarbild blev det med träden som börjat grönska. En bild faktiskt från centrala Stockholm.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: