Nifsta Motorträffar

24 05 2018

Hoj Hoj,

Det blev hoj till gruvan idag. Skulle ut till Nifsta och kolla in lite läckra fordon. Åkte med Danne, Kattis och Göran. Jag väntade på Vasagatan på dom. Gick skapligt att ta sig ut. Konstigt nog går det nästan bättre nu igenom Tokholm istället för Klarastrandsleden. Brukar vara kö ända upp på Kungsbron.

Danne och Göran kom. Vi rullade på ut via Olof Palmes Gata och Sveavägen mot Roslagstull. Tänk att det gick att ta Sveavägen. Det rullade på skapligt men Danne och Göran hade köer in till Vasagatan så vi kom inte iväg förrän 17:45 ungefär. Det tar lite över 1 timma att ta sig ut till Nifsta från Gruvan. Vi skulle komma fram strax efter 19:00 konstaterade jag. Vek av vid Brottby för att ta kringelkrokiga vägar ut. Går på ett ut tidsmässigt då den vägen är trots allt lite mer rakt på målet.

Givetvis skulle det även vara beläggningsarbeten i Närtuna. Fick vänta en stund innan vi kom förbi. Sen rullade det på bra till Nifsta. Massa fina syrenhäckar kantade vägen och spred härliga dofter. En av dom fina saker man får uppleva som hojåkare. Alla dofter som letar sig in under hjälmen. Vi mötte en del fordon på väg från Nifsta, men jag blev lite överraskad att det var så pass många kvar ändå. Fördelen att komma lite sent är ju att fika kön är hanterbar utan att få krupp eller hjärnblödning. Det blev en köttbulle macka med rödbetssallad. Satt fint. Kaffet fungerade, men ni vet hur det är.

Så stod hon där. Lite för sig själv. Kanske lite blyg. Glänste i solskenet. Så vacker. Vilka former. Blev aningen kär faktiskt. Chevrolet Bel Air -57. Vackrare jänkare finns inte för mig. Så fin. Inte så vräkig utan helt lagom stor. Skulle inte alls ha något emot att äga en sådan. Måste bara dela med mig av skönheten.

Ha de!

 


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: