En skål med vatten

12 06 2018

Hoj Hoj,

En riktigt varm sommardag är nog en skål med vatten det som katter och hundar längtar mest efter. Den finns där borta snart inom räckhåll. Min ”skål med vatten” är den kommande semestern. Snart inom räckhåll. Dragit och ändrat, hit och dit. Lagt in nya upptäcktsmål. Jämfört vägarna med MC Kartan och kanske tagit en annan sväng än den var från början på den dagsetappen.

En del tycker att detta är overkill. Bara att köra dit man vill eller kanske inte dit utan dit istället. Ja, ni hör hur det låter. Lite planlöst flackande och kanske då bara köra hela tiden. Nä lite planer måste man ha anser jag fast sedan kan man givetvis ändra lite under resans gång. Viktigt tycker jag är att under varje etapp ha ett ställe att se och uppleva förutom den fantastiska vägen dit förstås. Letat platser att se via ”Nya Upplev Sverige”, webben och Hemliga Utflykter. Ger så mycket mer än att bara åka från A till B, även om resan är målet.

Service av hojen är beställd och den 4 Juli åker vi upp till Lundgrens i Avesta. Blir en lagom service innan semestern. Lite mindre än 200 mil kvar nu så dom kommer nog att gå åt tills dess. Det är ju hela 3 veckor tills dess. Sony Ericsson Z2 uppdateras nu. En massa program uppdateringar som skulle in. Vilken telefon det är. Älskar denna lur. Pålitligt som en Volvo 240. Lagom stor så man ser vad man håller på med. Bra skärm som man även ser i solljus.

Ska undersöka om det finns uppdatering till N-com i hjälmarna. Mycket uppdateringar blir det, men man vill ju ligga i frontlinjen. Behöver ladda batteriet i dom först innan jag kan köra uppdateringar. Det får bli imorgon kväll.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: