Sitter och drömmer igen.

13 06 2018

Hoj Hoj,

Ja då sitter jag vid datorn och kikar på våran tur igen. Kollar in lite nya mål kanske. En bild från vägen mellan Nattavaara och in mot Stora Luleälven som redan ligger i den planerade rutten. 27 km grusväg och inte att hus i ett område med mycket björn. Kan bli en spännande tur. Bara den inte blir överdrivet spännande. Ser ut att vara en fin grusväg att köra på. Bara inget vägarbete är på gång, så kommer det att gå fint med all packning.

Efter en natt på Pajala Camping tar vi bron över Torne Älv och fortsätter mot Nordkap. En dagstur först på 40 mil innan vi tältar. Passerar ett farligt ställe. Holmen Husky Lodge. Där kommer det att finnas Husky valpar då vi kommer. Garanterad sötshock. Ytterligare 22 mil upp till Norkap. Det är långa avstånd.

Ha de!


Åtgärder

Information

2 responses

14 06 2018
Sabine

Hej! Trillade över din blogg då jag gjorde en googlesökning på ”vika ihop tält 4bikers” … hittade din härliga beskrivning i juli 2014 om en tältsemester 30 år tidigare.. =D
Har just införskaffat samma tält som du köpte 2014. Har skummat lite i din blogg men hittar ingen tältsemester under 2014… hur blev det? Testade ni? Är du grym på att få ihop tältet nu…? Det var ju inte det lättaste… vi måste nog träna mer… tack för skön blogg! //Sabine

15 06 2018
Runar

Hej Sabine,
Jo då det blev en tältsemester, men jag var väl för överväldig för att skriva något 🙂
Nu har vi varit ute sedan dess och 4 år senare så har vi samma tält kvar. Helt fantastisk att snabbt resa och fälla ihop. Med lite övning ska du se att det kommer att gå bra och du kommer även att få ner det i väskan för tältet. Bara ut och tälta så mycket Du/Ni orkar. För att ytterligare göra det bekvämt så skaffade vi en uppblåsbar madrass från Jysk som är 22 cm tjoch och täcker hela golvet i tältet. En 12 v pump, även den från Jysl, sköter uppblåsningen annars hade jag nog dött innan den var halvfylld. Snart drar vi iväg igen på en 676 mil semester tur i Sverige igen. Älskar vårt land och det är ju faktiskt så väldigt nära också 🙂
Kul att i gillar bloggen och mina funderingar och skildringar av våra resor och vardag. Några tips och betyg på vandrahem och campingar finns i en flik i bloggen.

Ha de och lycka till med tältet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: