Kommer att sakna Parkgattu 6

19 06 2018

Hoj Hoj,

Då fick jag det bekräftat att ”vårat” vandrarhem och Sveriges första vandrarhem har lagts ut till försäljning. Det blir alltså inget stopp i Leksand i år. Alla som var med och drev det kom ut när vi kom och det blev ett kramkalas. Dom ville alltid att vi skulle stanna en natt till när vi skulle åka. 4 år i rad såg jag att vi har vi varit där. Ibland 2 gånger per resa. En gång upp och en gång ner. Även om det öppnar igen så blir det inte liksom samma sak med ny föreståndare och personal.

Vi får sikta in oss på något annat helt enkelt. Första natten blir på Tällbergs Camping istället och tältar. Bara en liten bit längre norrut på vår tur. 175 kronor natten för att tälta är ju rätt ok med tillgång till dusch/WC. Sen kommer vi förstås att naturcampa också och då blir det ju ändå billigare.

När man som vi, eller kanske jag, har en massa elektronikprylar med så krävs det ju ett gäng med kablar och laddare. dags att börja göra i ordning kablar i alla fall och lägga i tankväskan. 3 telefoner kommer ju att vara med så där har vi genast 3 laddare. Alla batterier tar ju slut samtidigt också. Ska göra en test med allt inkopplat i hojen och helljus, laddning av hjälmarna och handtagsvärmare på för fullt och se hur laddningen av hojbatteriet blir. Då har man i alla fall marginal för hoppas att helljus och handtagsvärmare inte behövs.

HA de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: