En varm sommarkväll

28 06 2018

Hoj Hoj,

Sitter just nu på altanen och skriver. Helt underbart. Min Casio G-Shock visar annalkande regnväder. Barometern har sjunkit rätt bra dom senaste timmarna. Sådär ja. Då börjar det att droppa och blåsa. Säger som Nalle Puh. Se upp se upp. Nu blir det regn.

Fläktar skönt på altanen nu. Regnet smattrar mot taket. En tanke slog mig va skönt det skulle vara att ta ut sovsäcken och bädda lite mjukt och helt enkelt sova här ute på altanen. Kan inte vara helt fel då katterna gillar att sova här ute. Sover så fint utomhus. Höra vinden som susar i träden. Lite regn som smattrar mot altantaket. Tål att funderar på.

På Lördag har jag en tur ner till Flygvapenmuseum i Linköping. 7 stycken hitintills som anmält sig. Små krokiga vägar både ner och hem igen. Med rätt väder så kommer det att bli en härlig och rolig tur. Kul att träffa några hojkompisar igen. Man får passa på med turerna nu innan alla semestrar drar igång. Vi är ju några fortfarande som håller Sverige rullande.

Jag måste säga att altan alternativet som sovplats är ännu mer lockande sedan jag gick in en sväng. Svalt och skönt till skillnad från inne.

Ha de


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: