Vid lägerelden

11 07 2018

Hoj Hoj,

Sommarkvällen var varm. Runt 26 grader. Några av oss stämde träff vid en lägereld. Vi kom dit på lite olika stigar. Vi kom sist till platsen. Många andra var redan samlade med sina ryttare.

Vi tog en bit lax. Kanske levde den fritt i vattnet bredvid oss innan den hamnade på tallriken. Vattnet var näst intill spegelblankt. Några tipi tält var utplacerade. Kanske nomader som slagit läger för några dagar för att sedan dra vidare.

Vi slog oss ner. Njöt av både lax och sällskap. Ingen av oss hade gitarren med, men musik hördes ändå. Så är det med vänner runt omkring sig. Många berättelser delades från tidigare utflykter.

Några kommande dryftades även dom. Som på en stor filmduk projicerades bilderna från utflykterna. Var och en hade sin egen filmduk och film om utflykterna. Erfarenheter delades. Vilka vattenhål skulle besökas?

Det var dags att bryta upp. Var och en hade sin väg. Till en början samlad trupp. Efter hand vek några av på andra stigar. Vi var strax hemma vid vårat basläger. En lånad vän mötte oss med glada rop och ett kroppsspråk som inte kunde misstolkas.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: