Dag 2 – Tällberg – Frösö Camping

23 07 2018

Vi lättade från Tällberg i skaplig tid. En mycket trevlig camping med tältplatser alldeles bredvid Siljan. Hojrabatt om man var medlem i SMC eller någon annan klubb med kort. 150 kronor för en natt. Helt ok. Vi rullade på en nu skulle vi förbi eldhärjade områden. Uppe vid Los så var vägen avspärrad så vi blev hänvisade ut på E45 upp mot Sveg. Ingen röklukt kände vi på den vägen. Däremot mellan Sveg och Östersund kände vi lukten ibland. Jag tror att vinden låg åt det andra hållet så vi kände inte så mycket. Ganska odramatiskt för oss och vägen var en transportsträcka till Frösö.

Vi träffade på en biker och hans tjej. Hon kom ner med några parkeringsöl. Mycket trevligt och gott. Det visade sig att dom kom ifrån Holland och var egentligen på väg norrut, men hade kört slut på ett bakdäck och hade beställt ett på en gummiverkstad söderut så dom fick vända ner härifrån.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: