Dag 4 Vilhelmina – Lycksele

25 07 2018

Hoj Hoj,

Vid Vilhelmina campade vi på Kolgården. Jag tror inte det egentligen var en plats för att tälta på utan mer för husbilar och husvagnar. En del stugor fans. Det fanns en plats kvar sa värdinnan och visade oss på en plats bakom servicehuset. Det fungerade, men jag såg inga andra tält på campingen. Nära till dusch och toalett var det i alla fall.

Nu var det meningen att vi skulle härifrån åka till Boden. Tekniken ville annat. Växelriktaren jag köpt på Kjell & co gav upp och jag kunde inte ladda hjälmarna under färd. En förutsättning om man satsar på att sova i tält. Kjell & Co fanns i Skellefteå och Örnsköldsvik. Tror ni den fanns i Skellefteå som liksom var åt rätt håll? Inte an chans. Det blev till att göra en omväg ner till Örnsköldvik för att skaffa en ny. Skull gå på spåret igen vid Lycksele och kom på en massa vägar med vägbyggen. Sprängsten är inte min eller däckens favorit så det blev en 180 grader och satsa på en ny väg.

Jag kollade in Trafikverkets karta över vägarbeten och valde vägar efter den. Några nya inte ännu rapporterade vägarbeten stötte vi ändå på. Det blev en ganska lång färd denna dag. Framme i Lycksele var det början på motorveckan så det var mycket folk i rörelse. Vi hittade en camping i Kattisavan. En camping med många fina platser längs vattnet. Man kunde även ställa sig lite i skuggan bland träd om man nu föredrog det. Vi reste tältet nere vid vatnnet. När vi kom var ett annat par med hoj där och tältade. Det var några från Vulcan Riders i Stockholm. Kommer tyvärr inte ihåg namnet på killen men tjejen hette i alla fall Eva.


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: