Dag 15 — Vännäs camping — Solbacken Camping

6 08 2018

Hoj Hoj.

Även denna gång fick vi ändra på camping ställe. Vi pratar ju så mycket med folk så tiden går och värmen tar ut sin rätt på oss. Man blir rätt sliten i huvudet i 30 graders värme och att köra hoj, med hög koncentration. Man kör ju inte bara åt sig själv utan man måste ha järnkoll på allt runtomkring sig om man vill överleva.

Inte så mycket att tillägga om denna dag som bjöd på en hel del grusvägar på grund av vägarbeten så kursen fick läggas om vartefter.

Solbacken Camping visade sig vara en kyrklig camping. Inga problem för oss även om vi inte är speciellt kyrkliga annat än intresserade av kyrkor. Här tog vi en tältplats med el för att ladda diverse prylar. Det funkar ändå riktigt bra med laddning av 230 v prylarna även under färd. Likriktaren och laddarna visserligen fastspända på locket av tankväskan för att få den kylning dom behöver. Senare på kvällen kom det ett gäng med hojar. Dom var från Norge och ute på en tur som dom gör varje år. Snackade förstås en hel del med dom och fick lite tips på ställen i Norge som jag glömt redan då jag kom fram till vårat tält igen. Trevliga killar med blandad kompott av hojar.


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: