Bara åkte typ

9 09 2018

Hoj Hoj,

Ja det blev en liten sväng idag. Vackert väder så det var bara att ta ut hojen på ett Adventure. Skulle gärna tagit en sväng söderut om inte Tokholm och Mälaren varit i vägen. Dom ligger där liksom ett stoppblock. Visst går det att ta sig förbi, men det spelar liksom ingen roll vilken tid man kommer för att undvika köer. Om man nu inte passerar okristligt tidigt. För att undvika Tokholm måste man ända ut till Enköping och sedan ner till Strängnäs. En jädrans omväg bara för att pölen ligger i vägen.

Vi rullade alltså väster ut mot Uppsala. Inga speciella planer ännu. Framme vid Uppsala fick vi för oss att vi skulle hälsa på Johan och Sanna i Morgongåva. Bara ut på 72:an mot Sala. Vi fikade och snackade lite. Vi störde Sanna i hennes pluggande. Hon hade skickat ut Johan med barnen och sen kommer vi. Ber om ursäkt för det Sanna. När vi skulle åka kom Johan tillbaka och vi snackade lite innan vi körde vidare. Vi skulle stanna och käka någonstans. När vi rullade på ut på 72:an vid Morgongåva såg vi My Kök & Bar. Blev riktigt överraskad över utbudet. Kolla in deras Meny. Det blev klassiker för oss. Jag tog Falukorv, stekt potatis och ägg. Monica tog Rödspätta och kokt potatis. Ett gäng med stora falukorvsskivor låg på min tallrik. Man blev riktigt mätt. Snygga lokaler. Damen som tog emot beställningarna hade en man som skulle köra upp för hoj på Tisdag. Bara en sådan sak. Ett ställe som man skulle kunna stanna på med en tur med hojgänget uppåt dom trakterna.

Efter maten rullade vi på mot Heby för att ta 254 och 70 ner mot Enköping. Fin väg hela vägen. Det började skymma lite och vi tog faktiskt på varsin tröja. Tempen började sjunka ner mot 16-17 grader. Stannade förstås till vid Enköping station och kollade in ett ankommande tåg som skulle mot Stockholm. Rullade sedan vidare mot Rimbo och snart fick LED lamporna göra sitt. Det blir fort mörkt nu om kvällarna, men jag kör ju inte i mörker med LED lamporna.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: