Å regnet det bara öser ner…..

21 11 2019

Hoj Hoj,

Ja som Siw Malmkvist sjöng någon gång på 60-talet. Så är det nu och 10 dygnsprognosen blev man inte så upphetsad av heller. Så grått at det blir beight. Hinner knappt ut med kameran mellan skurarna.

Igår var det i alla fall sol några timmar och då passade jag på att gå ut med kameran. Tog några kort och lyckades få kort nummer två till mina special kort med en blandning av dag på ena sidan och natt på den andra. Effektfullt blir det. Nu ska jag bara fundera ut varianter av denna teknik. Kolla efter bra motiv att kunna göra det på. Jag behöver några riktmärken både för stativ och riktning och höjd. Många parametrar som ska stämma för att korten ska kunna läggas ihop till ett.

Jag har inte börjat med fotostudion ännu. Bara stora prylar mest som måste flyttas och någon fond. Elinchrome Blixtpaket ska investeras och ljusmätare. Inga billiga grejor så det gäller att komma igång med porträtt fotograferingen sedan. Använda dropbox för att visa korten. Ja det är ett litet pussel som ska läggas för att få allt på plats. Det ska bli kul att komma igång någon gång. När jag har allt på plats, så behöver jag några modeller för att lansera mig.

Ha de!

 

 


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: