Livet 2.0 rullar på

16 06 2020

Hoj Hoj.

Sitter vid köksbordet. Hör regnet smattra på altantaket. Asfalten bombarderas. Vattnet flyter iväg i en strid ström. Bosse lirar. Gareth Emery, Trance, Progressive House. Inte så vanligt kanske för en i Livet 2.0 kanske. Vem behöver vara vanlig?

Luften går liksom ur en då det regnar. Man sitter här. Kollar ut. Kollar på himlen som är som ett cura täcke. Grått, tungt utan minsta lilla ljusglimt. Inte den minsta lilla skiftning i molnen. Beigt. Inte läge för ett Adventure. Inte läge för en promenad med Nikon. Vad är det egentligen läge för? Ingen bokmal, så jag kan inte dyka ner in i en bok. Dumburken så somnar jag. Senaste fototidningen har jag läst. Inga oredigerade foton. Skickat in bilder till olika tävlingar klart för denna gång. Det gäller att exponera sig så gott man kan.

Skulle vilja åka iväg en sväng till. Denna gång med hoj. Får nog bara bli dagsturer följande gånger. Man kommer ju en bra bit om man startar i tid. Problemet med det är att det brukar bli ganska långt bort och man liksom förtränger att man ska hem också. Mina kvällsturer upp mot Gävle brukar sluta med 35 – 40 mil. Då har jag tagit dom på kvällen med start runt 19:00. Jag ser ett namn på en vägskylt som ligger i riktning norrut som vi brukar passera på semestern. Bara 7 mil dit. Nästa bara 5 mil och vips så har det blivit riktigt långt hem. När man sedan når dom känns det väldigt beigt att behöva åka söderut igen. Det kändes som man var på väg uppåt.

Känner mig taggad på att få börja med porträtt fotograferingen. Dröjer väl lite ännu när folk kan börja röra på sig igen. Ser närmast framemot dom två utställningarna jag ska ha. En i Augusti och en lite senare. Ni lär se när datum är bestämt.

https://youtu.be/0dFz10R529g

Ha de!

 


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: