Förberedelser

20 01 2021

Hoj Hoj,

Förberedelser. Att ha en utställning kräver en hel del förberedelser. Alla foton är nu utskrivna. 28 stycken i A4 format. 12 stycken i A3 format. Jag är nästan klar nu kan jag meddela. Efter 7 timmar idag. Totalt säkert det dubbla. Skriva ut, rama in, fundera på pris, namnge, skriva ut etiketter till tavla och vägg. Bara 7 foton kvar att rama in.

Får vänta till den 27/1 då RUSTA kommer med nya erbjudanden. Hoppas på 50% rabatt på ramar som dom brukar ha lite då och då. Sista dom hade det var det före jul, så det bör vara dags igen nu. Med rabatten blir det 304 kronor för dom resterande ramarna jag behöver.

Detta blir en mycket kort uppdatering. Nu går ögonen i kors, så over and out.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: