Vernissage

30 01 2021

Hoj Hoj,

Ja då har jag en ny utställning av foton igen. Denna gång på Café Chocolate i Rimbo. 29 nya foton från slutet av förra året och i år. Jag hade vernissage idag och det var mycket trevligt. Träffade många som sett mina foton tidigare, då jag delat hej friskt av dom på FB. Det gäller att synas.

Förberedelserna inför en utställning tar enorm tid. Att skriva ut, märka upp och rama in. Efter det ska dom grupperas lite, så att dom hänger ihop lite färgmässigt och innehållsmässigt. Sen ska dom hängas upp också. Själva upphängningen tog närmare 4 timmar. Ja det är ingen lätt sak som man svänger ihop på en fika rast direkt. Det var ändå värt det. Riktigt kul. En del foton blev faktiskt sålda direkt. Superkul.

Det gäller ju att få visa upp sig och dom foton man tagit. Detta gav blodad tand och det skulle vara kul att få visa dom i Norrtälje också. Dom här hänger uppe till 25 februari, men man kan ju börja spåna lite. Jag kan säga att detta är inget man kunnat göra när gruvan kallade. Livet 2.0 behövdes för detta. Att få tid att göra det. Dels fotografera, redigera innan utskriften. Så nöjd med skrivaren (Epson 7750 ET). Dyr i inköp, men en bra investering i längden. Bara använt dom färgflaskor som var med från början och har en ny laddning till som följde med kvar. Jag har nog skrivit ut ett hundratal foton mest A4 men en hel del i A3. Utskrifter upp till A3.

Nu är det bara att luta sig tillbaka och njuta av frukterna 🙂
Nja inte riktigt kanske. Nikon vill ju komma ut igen så det är bara att köra på med nya foton. Några nya fotoprojekt har jag i huvudet, men det behöver bli sommar och jag ska hitta en bra plats.

Ha de!

 

 


Åtgärder

Information

Ett svar

8 03 2021
صابون طبیعی

صابون طبیعی

Vernissage | MC Turer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: