All Helgona Helg

7 11 2021

Hoj Hoj,

Då har snart all helgona helgen passerat. Otroligt många ljus som spred ett fantastiskt sken över kyrkogården. Jag var förstås upp med kameran och stativet för att få lite bilder. Så fint ljus från gravlyktorna. Lång slutartid blev det för att samla in lagom med ljus för att få den där känslan av mörker och levande ljus. Något år minns jag då det varit snötäckt mark vilket gjorde att lyktorna spred sitt ljus ännu bättre. Idag blir det inte så mycket fotograferat då regnet hänger i luften för att inte säga ramlar ner.

Idag fick jag ett meddelande på min FB sida för foto. Det var från en mamma med 2 barn, som vi träffade på Lenna Katten (museijärnvägen Faringe – Uppsala). Barnen var 4 och 6 år gamla. Hugo var ju med så han ropade ju morfar hela tiden och dom andra barnen hade ingen morfar. Han gick bort innan 4 åringen var född och 6 åringen var bara 1 år då. Han var lite ledsen för att han inte hade någon morfar. Han satte sig i mitt knä och jag läste en saga för honom från en bok han hade med sig.

Än idag 2 år senare pratar han om sin låtsas-morfar som han mötte på tåget. Vi ska försöka träffas någonstans, så han får träffa sin låtsas-morfar igen. Det behövs så himla lite för att glädja någon och det är en lycka att få vara den grabbens låtsas-morfar. Tror det betyder rätt mycket för honom, då han efter 2 år kommer ihåg mötet som kanske bara varade i 20 minuter.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: