Tallinn, Dag 1

8 12 2021

Hoj Hoj,
Då var vi i Tallinn igen. Överfarten med färjan gick bra. Alldeles lugnt på havet. Mer vind förra gången vi var över. Vi följde rekommendationerna om mask från rederiet, men vi var dom ända som hade det. Inte ens personalen bar mask. Mer snö här än hemma och snöröjningen fungerar väl sisådär. Mest nertrampad på gångbanor. Bilarna som parkerar har forcerat snövallar och står i snön.

Vi var till Gamla Stan idag och tittade på Julmarknaden. Den är bra mycket mindre mot vad den brukar vara och detta är förstås den jäkla pandemins fel. Kul ändå att få se den. Det ska bli några kvällsfoton härifrån, men det är lite kyligt. Inte som det var hemma då vi åkte, men runt -10 har det varit idag och ska väl sjunka ytterligare under kvällen. Längre fram i veckan skulle det bli mildare, men också risk för regn. Inte alls bra. För nog bita ihop och ta en promenad en kväll med stativ och fånga några fina foton.

Fint med all snö som ligger i parker och på träden. Blir säkert riktigt bra i naturligt sken på kvällen. Ska bli spännande. Ska ner till hamnen och foto promenadstråket längs med hamnen. Måste ner innan det börjar regna så jag får med snön som gnistrar.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: