Tallinn- Dag 2

9 12 2021

Hoj Hoj,

Idag var vi till ett köpcentrum. Handlade lite mat och lite vin. Letade efter några nya fotohandskar då jag lyckades försnilla mina. Killen i affären hade inga och kom med förklaringen att vintern har redan börjat. Det kanske var det som är mening då att man skaffar några.

Dom jag är ute efter verkar inte ens finnas att köpa via nätet heller. Det verkar som dom jag tänkte skaffa är nya för året också. Det var lite kyligt om händerna ikväll då Monica och jag gick en runda till ett slott. Det var runt -9 grader och blåste lite så det blev kyligt. Kardigo Castle och parken runt var vi till. Det var lite fin belysning i parken så det blev några mörkerfoton med lång exponering. Det skulle bli mildare med samtidigt risk för att snön försvinner då det även kunde regna framöver.

Det gäller alltså att passa på och få några foton med snö på. Det är vitt och fint nu. Snöröjningen, som jag skrivit tidigare, verkar vara lite sådär. Vissa trottoarer är plogade men mest är dom bara upptrampade. Kan tänka mig hur det blir om det börjar regna. Då blir det isgata på många ställen. Dom mindre vägarna är det samma sak med. Bara packade av bilar som kört där. Blir en redig sörja när det börjar töa och lite regn på det.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: