Film tajm

16 01 2022

Ser sällan på tv. Typ nästan aldrig så länge det inte är motorsport. Dom 3 minuterna som det är motorsport är ju försumbara i det stora hela.

Tog igen det idag med ett film maraton. Vi började väl runt 14:30 och slutade nyss (22:46). 3 stycken Svenska filmer avverkades. ”Folk med ångest” (Serie), ”Medicinen” och ”Lyckligare kan ingen vara”. Riktigt bra filmer tyckte vi. Filmerna varvades med kaffe, korv stroganoff och vårrullar. Filmer att begrunda.

Fast vad ska man göra en tråkdag med regn. Jag var ut typ 15 minuter med kameran, men det var duggregn som tilltog, så jag vände hemåt igen. Jag har ett miniprojekt på gång, men platsen hade ändrat sig från igår då jag var där i solsken. Såg inte alls ut som igår då sanden var ljus och torr. Stämde mycket bra in på mitt miniprojekt som jag skulle skapa. Det får bli en annan gång.

Det ser ut som det skulle kunna bli lite sol i morgon. Då får man väl ta en promenad igen med kameran. Tror jag gått alla vägar som eventuellt skulle kunna bjuda på några speciella foton, men man vet aldrig vad som kan dyka upp. Missade båda norrskens explosioner i helgen. Gav upp 30 minuter innan den kom på Lördags kvällen. Fick se mig mätt på andras fina foton, men skulle vilja göra något extra av chansen än bara fota rakt av. Vet inte än riktigt vad, men något annorlunda. Jag har sett några fina foton från norröver med något hus som belyses av månen. Något annat alltså än norrsken och skog skulle jag vilja fånga. Svårt utan att förflytta sig långt.

Det blev en fantastisk helg med Tommy som kom upp för att köpa bil. Det blev stor middag hemma, med lite frysskåps rens. Jättekul och jättegott. Slapp stå vid grillen då Tommy tog över grillningen.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: