Omgiven ej övergiven

29 01 2022

Omgiven av fyrfota vänner. Redigerar lite foton. Lägger in lite nyckelord för att lättare hitta foton. Bara 24 927. Lagt in på 19 150 foton. Numera lägger jag in direkt när jag importerar. Jag sitter aldrig ensam i mitt rum. Alltid någon eller några som är med mig. Gertrud i knät och Bebbe framför skärmen. För det mesta är det Tuss som ligger i knät. Kommer upp i ansiktet med jämna mellanrum och gullar lite. Jag skulle inte kunna tänka mig ett hus utan katter.

Skulle gärna vilja ha en Husky också, men trots Livet 2.0 så är det fullt upp och har inte tid. Jag får ha min Nikon som ”hund” och komma ut på promenader. På en av hojresorna var vi in på Husky Lodge i norra Norge. Tror ni att det sög i tarmen att låta en följa med? Massor av valpar som skulle lära sig att bete sig. Skulle nafsa och bita i hojkläderna och skorna. Fick till slut slita oss därifrån och fortsätta upp till Nordkap.

Tittar ut i mörkret. Ser björken under gatubelysningen. Bilden ger lugnet före stormen ett ”ansikte”. Alldeles vindstilla. Inte en endaste vindpust trots att det regnar. Tagit in fågelmatarna. I alla fall dom större. Det nya huset blåste ner förut en gång och höll förvånansvärt bra. Skulle däremot kanske inte palla en krasch till. Dumt att chansa. Det kunde bli vindbyar upp mot 28 m/s i natt och morgon bitti. Få se om några gäster dyker upp i stormen i morgon i så fall får jag hänga ut dom igen. Vill ju inte göra dom besvikna när dom äntligen har kommit.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: