Orättvist :(

19 03 2022

Vad kan man annars kalla det? En ung, trevlig kille som fick lämna oss i alldeles för tidig ålder. Han hade så många planer för framtiden tillsammans framförallt med Björg och Emil. Han var inne på samma spår som vi med att skaffa en husbil och skära ner på dom fasta kostnader som ett hus innebär. Vi pratade mycket om för och nackdelar med olika storlek på husbilar.

Jag fick problem med att element i köket och han såg att jag skrev det på FB. Han tog kontakt med mig och nästan ursäktade sig att han var sjuk och inte kunde hjälpa mig. Det var bara några dagar innan han blev inlagd på sjukhuset. Sån var han. Alltid hjälpsam även in i det sista. Han var oftast med på dom hojturer jag anordnade. Alltid glad med glimten i ögat.

Vi var på en mycket fin ceremoni för Nicklas i Österbybruk. En av låtarna som spelade var I´ll find my way home av Jon & Vangelis. En låt som är en av mina favoriter. Jag hoppas innerligt att du hittade hem trots att vi inte kan besöka dig. Inte ännu i alla fall.
Stort tack Nicklas för att jag fick äran att lära känna dig.
Jag glömmer dig aldrig.Åtgärder

Information

Ett svar

19 03 2022
joebona

Fina ord.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: