Marknadsafton i Norrtälje.

27 05 2022

Efter en störtskur och några mindre skurar så verkade det som vädret skulle ordna upp sig till eftermiddagen. Jag hade nämligen tänkt ta bussen in till Norrtälje där det var marknadsafton.

Sagt och gjort, men för säkerhets skull så klädda jag mig varmt och tog regnjacka. Väl inne i Norrtälje så blev vädret bättre och bättre så snart var solen framme. Hade jag inte klätt mig för regn så ger jag mig den på att det hade regnat. Trots att jag var ganska påbylsad så blev det inte för varmt. Det kanske inte var någon direkt åskvärme, så det var därför jag klarade mig från att flyta bort.

Det var uppträdanden lite här och var, så det var ingen direkt trängsel även om många hade letat sig ut på fredagseftermiddagen. Måste säga att det var hög klass på uppträdena. Riktigt duktiga allihopa. Gymnaster som trotsade tyngdlagen med vådlig volter. Till och med volter med skruv. Duktiga tjejer i alla åldrar.

Bland uppträdena var det också sång och musik. På Stora Torget spelade och sjöng Hannes, Josefin och Erik. Imponerande bra måste jag säga. Dom spelade bland annat ”The Wellerman” som dom gjorde mycket bra. Den 3/6 kl 19:30 kommer dom att uppträda på Holli Pizza & Games i Rimbo. Mycket värda att se och höra.

Hanne, Josefin och Erik

Några snygga bilar fanns det också att se på Lilla Torget. Vad sägs om denna panel? Inget som görs idag inte. Ursnyggt. Ja det fanns något som passade alla smaker på marknadsaftonen tror jag. Med många foton att redigera tog jag bussen hem igen.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: