Övningskörning igen

19 06 2022

Ja då var man ute med en ny elev. Han har kört med andra också så han är inte helt ny bakom styret.

Jag åkte över till Roger strax för klockan 18. Med min typ av svängar tyckte jag Grisslehamn lät bra 🙂
Roger såg lite skeptisk ut och vi valde en annan väg. Vi tog svängen om Malsta. Redan från infarten från 76:an var det relativt nylagt oljegrus. Där bilarna hjulspår gått så var det bra, men emellan var det en sträng med löst grus på lite fastare beläggning. Det är värsta sorten. Gled lite när man kom in i strängen.

Så var det hela vägen ända ut till Lohäradsvägen. Vi tog av åt Rimbo och körde via Södertjäravägen ut mot Edsbrovägen. Den var mycket trevligare att köra. Bortsett från den stora gropen som jag lyckades träffa med framhjulet, så jag tror dämparna slog igenom. Inte bra. Skiftade till att visa däckstrycken för att se om trycket sjönk i framdäcket, men så var det inte som tur var.

Ut på Edsbrovägen och mot Rimbo. Knappt någon trafik alls. Inga hojar heller. Mötte några när jag åkte in till Norrtälje. Ut mot Rö och Gamla Norrtäljevägen in till Norrtälje igen. Nu kommer det att bli mer turer och vi ska upp till Grisslehamn någon gång 🙂

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: